SSI

Vad menas med kooperativ

Våran inriktning

om oss

Hitta

Kontakt

Lokalen

Fritids

Trollskogens förskola

Om ditt barn själv får välja

Vi på föräldrakooperativet Trollskogens förskola/fritids erbjuder en trygg, utvecklande och stimulerande miljö för barnen under hela deras vistelse på förskolan.

 

Föräldrarna har möjligheten att påverka verksamheten genom tex. föräldraforum och styrelsearbete. Pedagogiken överlåter vi dock till vår personal. Vi genomför många fester och projekt tillsammans, och jobbar även löpande med att förbättra barnens vardag, tex. genom att försöka åstadkomma bra och ekologisk mat. Hemlagad mat

då vi har en egen kock anställd som lagar mat från grunden i ett modernt kök. Varje dag serveras nybakat bröd, mat lagat av närproducerade råvaror, färsk frukt och grönsaker. Vi är KRAV-certifierade.

 

På Trollskogens förskola/fritids arbetar vi temainriktat och följer samma läroplan som den kommunala barnomsorgen. Vi arbetar med uttrycksformer som bild och form, musik och rörelse.

 

Vi är mycket ute och gör promenader regelbundet. Hållbarhet är ett centralt begrepp i vår pedagogik. Vi arbetar bla. med källsortering för att skapa ett grundläggande miljötänkande hos barnen.

 

Vår förskola har rymliga lokaler  med 2 lekhallar, kök och vilrum för de minsta.